50live is live

 

 

 

 

 

Nee, het is géén spelfout, de website www.50live.nl is live.

50live is een event waar 50 verhalen die de moeite waard zijn,worden verteld. 50live wordt georganiseerd op 27 mei 2016 in Amsterdam en brengt veel interessante mensen bijeen. De opbrengst van 50live is bestemd voor www.habitat.nl. Wij willen géén winst, we gunnen de mensen die Habitat for Humanity aan een goed onderdak helpt alles. 50live zoekt daarom deelnemers, nieuwe ideeën, productsponsors, financiële sponsors, vrijwilligers en support. Collectief bereiken we meer.

Heb je interesse?
Op www.50live.nl vind je meer info
Bellen of appen kan (klik hier voor onze gegevens)
Een email sturen naar hello@50live.nl mag.

De plannen zijn gemaakt, de lijnen staan uit, de board of inspiration komt bij elkaar, de ideeën krijgen vorm, de datum komt dichter bij. 50live is live. En iedereen die mee wil denken en doen, mag meedenken en doen. We gaan er een mooi event van maken met zijn allen. Zoals gezegd, collectief bereiken we meer. Dus voel je vooral: geroepen !

50 stories worth sharing.
Amsterdam, May 27 2016

50live networking 50 live awesome 50 live how happy are you? 50live surround yourself with the dreamers 50live art
50live hosman vins 50live giving up is not an option 50live caravan schlumberger

50live is een event waar 50 verhalen verteld worden. Verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden. Op een bijzondere manier. 50live wordt georganiseerd op 27 mei 2016 in Amsterdam en brengt veel interessante mensen bijeen. Het event heeft geen winstoogmerk, de opbrengst van 50live is bestemd voor Habitat for Humanity. 50live zoekt daarom deelnemers, ideeën, productsponsors, financiële sponsors, vrijwilligers en support. Collectief bereiken we meer. Interesse? Bel of app ons (klik hier voor onze gegevens) of stuur een email naar hello@50live.nl